آشنایی با خطاهای اینورتر زیمنس

  • خطاهای اینورتر زیمنس

    هشدار افزایش دمای نقطه اتصال IGBTA506
    از بین رفتن سیگنال دمای اینورترA507
    افزایش دمای موتورA511
    اضافه بار بیش از حد مقاومت ترمزA535
    شناسایی اطالعات موتور فعال استA541
    هشدار تجاور کردن RTOSA600
    کنترل کننده ولتاژ DC ماکزیمم )max-Vdc )غیر فعال شده استA910
    کنترل کننده ولتاژ DC ماکزیمم )max-Vdc )فعال شده استA911
    کنترل کننده ولتاژ DC مینیمم )min-Vdc )فعال شده استA912
    پارامتر های خروجی آنالوگ به درستی تنظیم نشده استA921
    هیچ باری به اینورتر وصل نشده استA922
    هردو JOG چپ و راست خواسته شده استA923
    هشدار حفاظت کاویتاسیونA930
    فعال شدن تنظیم اتوماتیک PIDA936
    شناسایی خرابی تسمهA952

     

    مطالعه بیشتر: گاتالوگ فارسی اینورتر زیمنس

    همانطور که می‌دانید، اینورتر زیمنس یکی از محصولات پیچیده و با تکنولوژی پیشرفته‌اند، اما همچنان ممکن است با خطاهای مختلف مواجه شوند. بهتر است قبل از انتخاب و خرید اینورتر بدانید که شما پس از خرید اینورتر زیمنس با چه خطاهایی مواجه می شوید. خطاهای اینورترهای زیمنس ممکن است به دلیل مسائل مختلفی از جمله مشکلات سخت‌افزاری، خطاهای نرم‌افزاری یا تنظیمات نادرست رخ دهند. برخی از خطاهای رایج در اینورترهای زیمنس عبارتند از:

    • خطای ارتباط: ممکن است ارتباط میان کنترلر و قسمت‌های دیگر سیستم قطع شود که می‌تواند به دلیل مشکلات در سیم‌کشی یا مسائل شبکه باشد.
    • خطای DC Link: این خطا معمولاً به مشکلات در قسمت DC اشاره دارد. ممکن است ولتاژ و یا جریان DC نامناسب باشد یا اگر کانکتورها یا ماژول‌های DC دچار مشکل شوند.
    • خطای مدار فاز: مشکلات در مدارهای فاز می‌توانند باعث این خطا شوند، مانند کوتاهی‌ها، قطعی‌ها یا عدم تطابق فازها.
    • خطای حافظه: ممکن است نشانگر مشکلات در حافظه داخلی یا خارجی اینورتر باشد که می‌تواند به دلیل نقص در حافظه یا اطلاعات نادرست ذخیره شده اتفاق بیفتد.
    • خطای کنترل: مشکلات در سیستم کنترلی می‌توانند خطاهای گوناگونی را ایجاد کنند، مثل نقص در سنسورها یا نقص در الگوریتم‌های کنترلی.

    هر خطا نیازمند بررسی دقیق‌تر و تشخیص دقیق است. برای رفع این خطاها و مشکلات اینورتر، بهتر است با توجه به نکات این مقاله و یا با استفاده از دفترچه راهنمای اینورتر زیمنس مشکل را تشخیص دهید و راه حل مناسب را انتخاب کنید.

    بازگشت به تنظیمات کارخانه

    برای تغییر پارامترهای یک درایو 20V و بازگشت به تنظیمات کارخانه از پارامتر 0010P و 0100P و 0970P استفاده می شود.

    پارامتر 0100P، فرکانس نامی موتور و منطقه به کار گیری درایو را مشخص می کند. این پارامتر به طور پیش فرض بر روی صفر قرار دارد که تنظیمات Hz 50 و نوع اروپایی را برای درایو، مشخص می کند.

    برای ایران نیز ، این گزینه مناسب است. اگر مقدار پارامتر 0100P را بر روی یک قرار دهید تنظیمات 60 هرتز و واحد اسب بخار برای منطقه آمریکای شمالی و اگر 0100P را مساوی 0 قرار دهید فرکانس Hz 60 و واحد کیلو وات برای آمریکای شمالی انتخاب خواهد شد.

    پارامتر 0970P برای بازگشت به تنظیمات کارخانه ای به کار گرفته می شود. قبل از آن باید پارامتر 0010P را روی 30 تنظیم نمایید. سپس مقدار پارامتر 0970P را بر روی 0 یا بر روی 00 تنظیم کنید. اگر 0970P بر روی 0 تنظیم گردد پارامترهای user تغییر نمی کند. اما اگر 0970P را بر روی 00 تنظیم کنید تمامی پارامترها از جمله پارامترهای user به مقادیر کارخانه ای تغییر خواهد کرد.

    سخت افزار اینورتر زیمنس

    این درایو ، دارای 4 ورودی دیجیتال ، دو ورودی آنالوگ ، یک خروجی ترانزیستوری دیجیتال، یک خروجی رله ای ، یک خروجی آنالوگ، و یک پورت سریال 485RS می باشد .

    سخت افزار اینورتر زیمنس

    توضیحات ترمینال اینورتر زیمنس

    ترمینال اینورتر زیمنس

    این مطالب چقدر مفید بود؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    ٖ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *